reklamna stojala logo
telefon +386 1 510 35 70, +386 1 510 35 75
emailinfo@reklamnastojala.net

Pult Standard +P

Promocijska stojnica za predstavitve in degustacije. Zaradi svoje odlagalne površine vam olajša delo na katerikoli atraktivni lokaciji, z izveskom zgoraj pa še povečate vidnost na daleč. Z zadnje strani degustacijskega pulta je odlagalna polica. Bistveno prednost pred ostalimi sorodnimi izdelki je podstavek, ki poveča odlagalne površin in hkrati izboljša stabilnost celotnega pulta.

Promocijski pult je narejen iz plastike, enostavno zložljiv in prenosen. Zložen je pospravljen v transportno torbo in tehta približno 9 kg.
  • 70cm - širina pulta
  • 39cm - globina pulta
  • 90cm - višina odlagalne površine
  • 215cm - višina pulta z logo enoto
  • dimenzija logo enote: 70 x 30cm
Obod pulta in logo enota se lahko opremi s fiksno grafično opremo (nalepka, laminirana, kaširana na plastiko) ali pa z variabilno grafično opremo (gumirano platno + ježki).

Grafike za stojala
Ob nakupu stojala vam lahko ponudimo tudi realizacijo grafike za stojalo (design, pripravo in tisk). Tiskamo lahko na različne materiale (papir, gumirano platno, tekstil, block out, samolepilne folije, ...).
Po potrebi lahko grafike plastificiramo oz. laminiramo.

Pult Standard +P
slika 1
slika 2
slika 3
slika 4
slika 5
levo
desno
Cena:
22% DDV ni obračunan!
125,00 €
Zaloga:
Aktivne rezervacije
Prosta zaloga
Izdelek je dobavljiv v 1-3 delovnih dneh. Običajno lahko naročniki posamezne kose prevzamejo še isti dan po oddaji naročila.
Socialni vtičniki ne delujejo, ker ste onemogočili njihove piškotke.