reklamna stojala logo
telefon +386 1 510 35 70, +386 1 510 35 75
emailinfo@reklamnastojala.net

Roll Up Expand MediaScreen 2 Outdoor 85cm

Stojal je podobno Roll Up Double, vendar prirejeno za uporabo na prostem in na bolj frekventnih lokacijah - stojalo ima povečano stabilnost in težo. Na Expand MediaScreen 2 Outdoor lahko pritrdimo dva panela, kar ga naredi dvakrat bolj učinkovitega. Vaše sporočilo je lahko na prednji in zadnji strani istočasno. Poleg zunanje uporabe se njegova uporabnost izkaže na letališčih, v hotelskih vežah, bankah, oziroma povsod tam, kjer potrebujemo fleksibilno komuniciranje v dveh smereh. Za postavitev stojala s panelom potrebujete le 60 sekund.

Povečana stabilnost in prilagajanje vetru
Stojalo tehta 14 kilogramov in je samo po sebi že zelo stabilno. Priložene so še prečne noge, ki jih enostavno "na klik" pritrdimo na stojalo. Prečne noge lahko s klini dodatno fiksiramo v tla. Vertikalna palica je "vzmetena", kar omogoča uklanjanje stojala ob večjem vetru.

Grafike za stojala
Ob nakupu stojala vam lahko ugodno ponudimo tudi realizacijo grafike za stojalo (design, pripravo za tisk in tisk). Tiskamo lahko na različne materiale (papir, gumirano platno, tekstil, block out,…).
Po potrebi lahko grafike plastificiramo oz. laminiramo.

Roll Up EMS 2
slika 1
slika 2
slika 3
slika 4
slika 5
slika 6
levo
desno
Cena:
22% DDV ni obračunan!
503,00 €
Zaloga:
Zaloga je omejena. Za informacije o dobavljivosti tega artikla nas pokličite na +386 1 510 35 75 ali nam pišite na info@reklamnastojala.net
Socialni vtičniki ne delujejo, ker ste onemogočili njihove piškotke.